مؤسسه تحقیقاتی درالاعلام لمدرسه اهل البیت دانش پژوه می پذیرد

تاریخ خبر:
1395/12/09 11:36
زمینه های تحصیلی منبع : خبرگزاری رسا
مؤسسه تحقیقاتی درالاعلام لمدرسه اهل البیت در راستای دفاع از مکتب اهل بیت علیهم السلام و نقد اندیشه های وهابیت از میان برادران طلبه دانش پژوه می پذیرد.

موسسه تحقیقاتی دارالإعلام لمدرسه اهل البیت(ع) در راستای دفاع از مکتب اهل بیت علیهم السلام و نقد اندیشه های وهابیت از میان برادران طلبه، از طریق آزمون ورودی برای سال تحصیلی 96-97 تعداد محدودی دانش پژوه می‌پذیرد.

آزمون ورودی این موسسه 24 فروردین ماه 96 از منابع «التوحید و الشرک فی القرآن الکریم نوشته حضرت آیت الله سبحانی، شفاء السقام فی زیارة خیر الانام نوشته تقی الدین سبکی، الصواعق الالهیة فی الرّد علی الوهابیه نوشته سلیمان بن عبدالوهاب» برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند تا پانزدهم اسفند برای شرکت در این آزمون نام‌نویسی کنند.

التزام به مقررات آموزشی مؤسسه، اتمام پایه دهم و حداقل یکسال شرکت در درس خارج و موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه حضوری از شرایط شرکت در این دوره است و شرکت‌کنندگان از مزایایی چون پرداخت حقوق ماهیانه، حضور در بخش تحقیقاتی مؤسسه، انتشار مقالات دانش‌پژوهان در نشریه سراج منیر، اعطای گواهی اتمام دوره تربیت محقق ویژه وهابیت شناسی، اردوهای علمی و زیارتی، تامین منابع کتابخانه‌ای و اینترنتی بهره‌مند می‌شوند.

اولویت شرکت در این دوره برای کسانی است که در زمینه نقد وهابیت کتاب، مقاله و آثار علمی داشته باشند و از فارغ‌التحصیلان رشته های تخصصصی به ویژه در موسسات شیعه شناسی، کلام، مذاهب اسلامی، در راه حق و دانشگاه ادیان و مذاهب و تشکیلات همسو باشند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای نام‌نویسی به نشانی اینرنتی darolelam.ir یا حضوری به نشانی قم ـ جمکران ـ ابتدای بلوار انتظار ـ مجتمع دارالولایه مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 7255866 -0253 تماس بگیرند.

يادآور می ­شود، مؤسسه دارالإعلام لمدرسة اهل البیت(ع)  از سوی حجت الاسلام والمسلمين حاج شيخ مهدی مكارم شيرازی تأسیس و تحت اشراف حضرت آیت الله مکارم شیرازی از سال 1389 به‌طور تخصصی در زمینه نقد وهابیت و سلفی‌گری فعالیت می کند.

اين مؤسسه دارای بخش‌های آموزش، پژوهش، کتابخانه، انتشارات، مجلات، سایت، تولیدات رسانه ای است که حاصل بخشی از این فعالیت‌ها تربیت بیش از 50 پژوهشگر و استاد، انتشار 100 جلد کتاب و نشریه تخصصی، جمع‌آوری بالغ بر 10 هزار عنوان کتاب مرتبط، راه‌اندازی پایگاه اینترنتی و برگزاری ده‌ها کارگاه نقد وهابیت و جریان‌های سلفی به‌ویژه در مناطق تلفیقی است