مروری بر محصولات برخط و برون خط نور، مرتبط با روز مباهله

تاریخ خبر:
1400/05/13 04:11
مطالب آزاد نورسافت
به مناسبت روز مباهله، پژوهش با کمک محصولات نور

مباهله به معنی لعن و نفرین دو متخاصم است که هر طرف از خدواند بخواهد، ظالم و دروغگو مورد لعنت و مصیبت قرار گیرد. روز مباهله یکی از مناسبت های مهم زندگانی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در دوران حکومتشان در شهر مدینه است. در این روز مسیحیان نجران پس از آنکه در مورد حضرت مسیح با پیامبر گفتگوی مفصلی داشتند و در پایان قانع نشدند، پیشنهاد مباهله را دادند و بر پیامبر اسلام وحی شد که این پیشنهاد را بپذیرند. از آنجا که پیامبر اکرم طبق فرمان الهی با عزیزانش در این مباهله شرکت نمودند، مسیحیان نجران به صدق ادعادی ایشان پی بردند و از انجام مباهله منصرف شدند. این واقعه نکات و برکات زیادی داشت که علاقمندان می توانند با مطالعه و بررسی منابع، به آنها دست یابند. به همین مناسبت مروری خواهیم داشت بر محصولات مرتبط با این مناسبت:

نرم افزار دانشنامه نبوی یک کتابخانه جامع در سیره و زندگانی پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله می باشد که با ارائه کتابخانه ای دیجیتال (894 جلد کتاب) منبع مناسبی برای مباهله پژوهی می باشد. همچنین نرم افزار سیره معصومان نیز با ارائه کتابخانه دیجیتالی (1383 جلد کتاب) و درختواره موضوعات و حوادث زندگانی چهارده معصوم، منبع مناسبی در این زمینه خواهد بود.

پایگاه جامع قرآنی با در اختیار داشتن جامع ترین مطالب به صورت دسته بندی شده، می تواند اطلاعات خوبی در مورد آیه مباهله در اختیار کاربران قرار دهد.

پایگاه مجلات تخصصی علوم اسلامی و انسانی نیز مرجع مناسبی برای یافتن مقالات مرتبط با این موضوع است. کافی است کلمه مناسبی را انتخاب نمایید (مثلا کلمه مباهله) و آن را در عناوین یا چکیده مقالات جستجو نمایید.

اگر می خواهید مطالب دسته بندی شده و منظم درباره مباهله در اختیار داشته باشید، حتما به ویژه نامه های پایگاه حوزه نت مراجعه کنید. ویژه نامه مباهله فهرستی از مقالات و نوشته های مختلف در ابعاد مباهله به شما ارائه خواهد کرد.

پایگاه جامع تاریخ می تواند رویدادهای مختلف را با نمایی منحصر به فرد به کاربر ارائه نماید. حتما به این پایگاه نیز مراجعه داشته باشید.

اگر در تحقیقتان در مورد لغت شناسی (مباهله) نیز نیاز به منبع دارید، پیشنهاد ما مراجعه به پایگاه قاموس و لغت است. در این پایگاه می توانید در دو بخش عربی و فارسی، منابع علم لغت را جستجو و کلمه مورد نظرتان را بررسی نمایید.