رشته نهج‌البلاغه در مقطع دکترا در دانشگاه امام رضا(ع) راه‌اندازی می‌شود

تاریخ خبر:
1391/03/11 12:27
اخبار اعضای پایگاه www.aqrazavi.org
در آستانه 13 رجب و در صورت کسب مجوز؛ رشته نهج‌البلاغه در مقطع دکترا در دانشگاه امام رضا(ع) راه‌اندازی می‌شود

در آستانه 13 رجب و در صورت کسب مجوز؛
رشته نهج‌البلاغه در مقطع دکترا در دانشگاه امام رضا(ع) راه‌اندازی می‌شود
رئیس دانشگاه امام رضا(ع) در نشستی خبری، از راه‌اندازی 24 رشته نوین در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی آستان قدس رضوی دکتر حمیدرضا میرزایی در جمع خبرنگاران گفت: این دانشگاه در حال حاضر در صدد ایجاد رشته‌های نوین در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری با رویکرد فرهنگی و هنری با سه مشخصه نوآموزی، روزآمدی وکارآمدی می‌باشد.
وی در ادامه افزود: این دانشگاه از ابتدای سال 88 تلاش خود را در زمینه کسب مجوز تحصیلات تکمیلی شروع کرد و به لطف الهی و عنایات حضرت رضا(ع) از مهر سال جاری نیز در ارتباط با ایجاد رشته‌های مشترک بین‌المللی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی ادامه داد: دانشگاه امام رضا(ع) در حال حاضر در صدد پذیرش دانشجو از کشور های مختلف برای ترویج فرهنگ و سیره رضوی و معارف و آموزه‌های اسلامی در سطح ملی و فرا ملی است.
رئیس دانشگاه امام رضا(ع) با اشاره به برخورداری این دانشگاه از بیشترین رشته‌های مجازی کارشناسی ارشد، گفت: به جرأت می‌توان اعلام کرد این دانشگاه جزء معدود دانشگاه‌های شرق کشور می‌باشد که بیش از 4 هزار دانشجو را در سامانه مجازی خود اعم از دانشجویان این دانشگاه و دانشگاه‌های مختلف کشور، آموزش می‌دهد.
میرزایی با توجه به فعالیت های وسیعی که این دانشگاه در زمینه آموزش و ترویج محتوای عمیق و ارزشمند نهج‌البلاغه انجام خواهد داد، خاطرنشان کرد: سعی داریم در آستانه 13 رجب و میلاد پربرکت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) و پس از اخذ مجوز، بتوانیم از مهرماه سال جاری در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترای نهج‌البلاغه پذیرای علاقه‌مندان به این رشته باشیم.
میرزایی عنوان کرد: دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) در حال حاضر به منظور ارتقای کیفیت محتوایی و جذب اساتید مورد نیاز خود با بزرگترین مراکز پژوهشی کشور در زمینه های مختلف و10 دانشگاه بزرگ کشور و همچنین مؤسسات فرهنگی آستان قدس رضوی تفاهم نامه‌های همکاری آموزشی و پژوهشی امضاء کرده است.
وی با اشاره به این که تعداد اساتید این دانشگاه در سال‌های اخیر به پنج برابر افزایش یافته است، گفت: در حال حاضر بیش از 65 درصد مدرسان این دانشگاه، استادیار به بالا هستند که به بیش از 4 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تدریس می‌کنند.
وی در پایان نیز ابراز امیدواری کرد که این دانشگاه با اتکاء به انتساب به ساحت مقدس حضرت رضا(ع) بتواند با راه‌اندازی رشته‌های جدید که بر اساس نیازسنجی مشهد مقدس به عنوان پایتخت معنوی کشور صورت گرفته است، قدم‌های بزرگی در ارتقای علمی، پژوهشی و فرهنگی استان و کشور در راستای تحقق اهداف خود در جوامع دانشگاهی و اجتماعی بردارد.