تحصیل بیش از ۳۰۰ دانشجو در مقطع دکتری مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی

تاریخ خبر:
1400/09/22 12:51
زمینه های تحصیلی خبرگزاری حوزه
رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی گفت: از جمله عوامل مهمی که به تولید علم و نظریه پردازی و همچنین ارایه الگوی سبک زندگی کمک می کند، اهتمام در راستای انجام پژوهش های علوم انسانی و اسلامی است.

 حجت الاسلام والمسلمین علی همت بناری طی سخنانی در نشست خبری رونمایی از آثار پژوهشی این مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی که به مناسبت هفته پژوهش در سالن جلسات آن برگزار شد، با تأکید بر این که پژوهش دروازه دستیابی به حقایق و زیربنای بسیاری از تحولات در جامعه است، اظهار داشت: از منظر آموزه های دینی از جمله بهترین باقیات صالحات، فعالیت ها و آثار پژوهشی است؛ چراکه اندیشه محقق و پژوهشگر در تاریخ ماندگار است و می تواند منشأ خیرات و برکات فراوانی باشد.

وی با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه پژوهش های علوم انسانی و اسلامی گفت: با توجه به این که علوم انسانی، دانش های گسترده و فراگیری است که به ساحت های مختلف زندگی انسان ارتباط پیدا می کند، لذا در مسیر تولید علم و نظریه پردازی و ارایه الگو برای سبک زندگی، پژوهش های این رشته ها بسیار مهم و کلیدی است.

وی همچنین افزود: با توجه به جایگاه بسیار مهم علوم انسانی، جامعة المصطفی العالمیه از سال ۸۴، آموزش و پژوهش در عرصه علوم انسانی و اسلامی را یکی از محورهای اصلی فعالیتش قرار داد و با توجه به هویت بین المللی این نهاد مهم دینی و حوزوی، اهتمام بسیاری در مسیر تولید دانش و انجام پژوهش از خود نشان داد.

رئیس مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی ادامه داد: این مجتمع دارای ۴ مدرسه عالی شامل ۱۰ رشته علوم انسانی است که دانشجویان آن در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول تحصیل و انجام فعالیت های پژوهشی هستند.

وی افزود: هم اکنون تنها در مقطع دکتری، بیش از ۳۰۰ دانشجو در همین مجتمع مشغول به تحصیل هستند و این افراد به خصوص در عرصه کارهای پژوهشی نیز بسیار فعال و دغدغه مند می باشند.

حجت الاسلام والمسلمین بناری همچنین بیان داشت: مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی در واقع صف محوری جامعة المصطفی (ص) به شمار می رود و به نوعی سایر مراکزی که در عرصه علوم انسانی و اسلامی فعالیت می کنند و یا نمایندگی های داخل و خارج کشور المصطفی را پشتیبانی علمی می کند.

وی با اشاره به این که تقویت بُعد پژوهش و ارتقای مهارت های پژوهشی طلاب و دانش پژوهان از جمله مهم ترین رسالت های ما به شمار می رود، گفت: حمایت از پژوهشگران و تلاش برای انتشار آثار پژوهشی آن ها، زمینه سازی برای شرکت در همایش های ملی و بین المللی، تشکیل انجمن های علمی و پژوهشی، انتشار مجلات تخصصی با رویکرد علمی - پژوهشی و علمی – ترویجی، تلاش در مسیر اسلامی سازی علوم انسانی و تشکیل شورای عالی در همین رابطه، تدوین متون پژوهشی مورد نیاز در عرصه علوم انسانی و اسلامی، اهتمام در برگزاری و توسعه نشست های نقد و نظریه پردازی و نیز جهت دهی به رساله های علمی در مقطع دکتری با رویکرد نیازهای منطقه ای و بین المللی از دیگر فعالیت ها و محورهای مهم کاری در مجتمع آموزش عالی علوم انسانی اسلامی است.