اعلام آخرین مهلت ثبت نام در سومین جشنواره ملی باران

تاریخ خبر:
1391/12/21 11:24
اخبار اعضای پایگاه http://www.iqna.ir
امید طاهرنژاد: با توجه به برگزاری سومین جشنواره ملی باران توسط اداره‌کل امور فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری با موضوع نماز و نیایش، جامعه دانشگاهی ایران اسلامی تا 15 فروردین‌ماه سال آینده فرصت ثبت نام دارند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، اميد طاهرنژاد، اين جشنواره با اهداف توجه به فرهنگ، هنر و ادبيات دينی و توحيدی و گسترش و تعميق زوايای گوناگون هنر اسلامی با محوريت نيايش و ستايش، شناسايی استعدادها و ظرفيت‌های علمی، فرهنگی و هنری دانشگاهيان و حمايت و پشتيبانی از توانمندی‌های آن‌ها در گسترش هنر توحيدی، انتشار افكار، آثار و انديشه‌های معنوی دانشگاهيان در قالب‌های هنری، گزينش آثار برجسته هنر توحيدی و نمايش و ارائه در نمايشگاه‌ها، همايش‌ها، جشنواره‌های ملی و همچنين، فضای مجازی برگزار می‌شود.

وی در ادامه زمينه‌سازی جهت حركت دانشگاهيان در خلق آثار علمی، هنری و ادبی با محتوای الهی در مقابله با هجمه توليدات غير الهی و دنياگرايانه، شروع حركت در حوزه جنگ نرم در مواجهه با هنر استكباری و صهيونيستی توسط قشر دانشگاهی و فرهيخته، بروز تفاوت‌های فعاليت‌های فرهنگی دانشگاه اسلامی با دانشگاه‌ غير اسلامی و توليد آثار فاخر و ارزشمند با موضوع نماز و نيايش در راستای توسعه فرهنگ نماز و نيايش را از ديگر اهداف اين جشنواره ذكر كرد.

طاهرنژاد در ادامه سخنان خود گفت: جامعه دانشگاهی ايران در سه سطح دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه‌های سراسر كشور می‌توانند اقدام به ارسال اثر برای جشنواره كنند.

 طاهرنژاد:
آثار در حوزه فيلم كوتاه و نرم‌افزار چند‌رسانه‌ای بايد با حجم بيشتر از ۱۰ مگابايت بر روی لوح فشرده در سه نسخه به نشانی پستی دبيرخانه جشنواره ارسال شود. همچنين، آثار راه يافته به مرحله دوم داوری فقط با توجه به قوانين اختصاصی هر بخش قابل دريافت خواهد بود

وی در مورد قالب آثار ارسالی برای سومين جشنواره ملی باران گفت: اين آثار بايد در قسمت‌های الف) بخش مجازی و رايانه در بخش‌های وبلاگ نويسی، نرم‌افزار ويژه نماز (نرم‌افزار چند رسانه‌ای «مولتی مديا»، نرم‌افزار موبايل، نشريه الكترونيك) و گرافيك رايانه‌ای (طراحی قالب «templet»، طراحی پوستر، تايپوگرافی)، ب ـ بخش ادبی شامل شعر، قطعه ادبی، داستان كوتاه، خاطره، ج ـ بخش هنری شامل عكس، گرافيك ( نقاشی، تذهيب، طراحی، نگارگری و ...)، خوشنويسی (نستعليق، نسخ، ثلث، شكسته و ...)، فيلم كوتاه (مستند، پويانمايی، نماهنگ و ...) و د- بخش پژوهشی شامل مقاله، پايان‌نامه و كتاب و هـ ـ بخش ويژه شامل فعالان عرصه نماز از طرف شركت‌كنندگان ارسال شود.

طاهرنژاد درباره طريقه ارسال آثار به دبيرخانه جشنواره نيز خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه داوری آثار در دو مرحله صورت می‌گيرد، شركت‌كنندگان بايد در مرحله اول آثار خود را از طريق پست الكترنيك به آدرس baranfest@gmail.com به دبيرخانه جشنواره ارسال كنند. در صورت راهيابی اثر به مرحله دوم داوری، بايد اصل اثر تا تاريخ اعلام شده براساس شرايط اختصاصی برای حضور در داوری نهايی و شركت در نمايشگاه به دبيرخانه جشنواره ارسال شود.

وی ادامه داد: آثار در حوزه فيلم كوتاه و نرم‌افزار چند‌رسانه‌ای بايد با حجم بيشتر از ۱۰ مگابايت بر روی لوح فشرده در سه نسخه به نشانی پستی دبيرخانه جشنواره ارسال شود. همچنين، آثار راه‌يافته به مرحله دوم داوری فقط با توجه به قوانين اختصاصی هر بخش قابل دريافت خواهد بود.

طاهرنژاد اظهار كرد: در تمامی بخش‌های جشنواره تكميل فرم ثبت نام موجود در سايت جشنواره (www.iusfestivals.org) و ارسال آن به همراه اثر به نشانی baran@iusfestivals.com و يا baranfest@gmail.com الزامی است.

وی در پايان بيان كرد: آخرين مهلت ارسال آثار روز ۱۵ فروردين‌ماه و زمان برگزاری نمايشگاه آثار برگزيده و مراسم اختتاميه نيز هفته دوم ارديبهشت‌ماه سال آينده خواهد بود.

يادآور می‌شود، علاقه‌مندان جهت آگاهی از شرايط عمومی و اختصاصی آثار و كسب اطاعات بيشتر می‌توانند به پايگاه اطلاع‌رسانی به نشانی http://www.iusfestivals.ir/ مراجعه كنند.
برای مراجعه به پايگاه شبكه مجازی جشنواره‌های دانشجويی اينجا كليك كنيد!