تمام روحانیون باید یک دوره تفسیر را بگذرانند.

تاریخ خبر:
1392/05/29 09:29
اخبار اعضای پایگاه http://www.hozehkh.com
استاد قرآن گفت: باید بگونه ای برنامه ریزی کرد که قرآن و حدیث در رأس امور حوزه قرار گیرد

 به گزارش خبرنگار روابط عمومي حوزه علميه خراسان؛ همایش «نشست فعالان قرآني حوزه علميه خراسان»، با حضور حجت الاسلام والمسلمين قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز، اعضاي شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان و با شرکت بيش از100 نفر از فعالان قرآني در محل مركز مديريت اين حوزه برگزار شد.


حجت الاسلام محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز در اين همايش طی سخنانی به بیان توصیه هایی در راستای رونق بخشی به مساجد و جذب جوانان پرداخت و گفت: مبلغان ديني در امر تبليغ بايد نسبت به مخاطب شناسي توجه لازم را داشته و با توجه به نوع مخاطبان مطالب ديني را به آنان عرضه كنند.


وي با تصريح به اينكه هم اكنون سه كتاب از كتابهاي من از كتب درسي دانشگاه است و تنها روحاني هستم كه از 30 سال قبل پربازديدترين برنامه تلويزيوني را دارم و كتابهايم از پرفروش‌ترين كتابهاي تفسير كشور است، تصريح كرد: مبلغان بايد نيتي خالص داشته و در راه خدا گام بردارند و بايد بدانند كه اگر به دنبال عزت هستند، بايد آن را از خداوند متعال طلب كنند


ايشان با انتقاد از عدم احاطه طلاب و روحانيون به تفسیر قرآن، تأکید کرد: تمام روحانیون باید یک دوره تفسیر را بگذرانند چراکه صرف تحصیلات حوزوی در این زمینه کافی نیست و روحانيون بايد تفسير قرآن را از كم شروع و با بيان تفاسير لقمه اي و كوتاه، نكات اصلي و پيامهاي آيات قرآن را به مردم برسانند.


حجت الاسلام والمسلمين قرائتی، با اشاره به رموز توفیق خود در امر تبلیغ گفت: یکی از رمزهای توفیق بنده این بوده که در عین خواندن درسهای حوزه، به حرف حوزه گوش ندادم و در طول 50 سال طلبگی یک تابستان را تعطیل نکردم.


گفتني است قبل از سخنراني ايشان، دبير ستاد تفسير حوزه علميه خراسان، حجت الاسلام عزيزي طي سخناني گفت: در پی رهنمودهای مقام معظم رهبری در جمع حوزويان خراسان، مبنی بر اهتمام مضاعف حوز‌ه علميه خراسان به تفسير و معارف قرآنی، ستاد تفسير قرآن كريم به دستور آيت‌الله واعظ طبسی، مدير عالي حوزه علميه خراسان و تصويب شوراي برنامه ريزي اين حوزه به رياست امام جمعه مشهد آيت‌الله علم الهدی تشكيل و متكفل طراحی و هماهنگ‌سازی و توسعه برنامه‌های قرآنی حوزه شد.


حجت الاسلام عزيزي اظهار داشت: اهداف ستاد مطابق آيين‌نامه مصوب آن در شورای برنامه‌ريزی مديريت حوزه علميه خراسان عبارت از: مهجوريت‌زدايی از قرآن كريم، توانمندسازی روحانيت در فهم معارف قرآنی در تخصص‌های گوناگون و توانايی بر تبيين و ترويج و پاسخگويی به نيازهای قرآنی جامعه در ابعاد مختلف مي باشد.


وي افزود: با پيگيري هاي ستاد تفسير و تصويب شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان هم اكنون تفسير قرآن در كليه پايه هاي درسي حوزه تدريس مي شود به گونه اي كه هر طلبه در طول تحصيل خود، يك دوره تفسير را مي گذراند.