جلسه هم اندیشی و نشست کتاب و کتاب خوانی

تاریخ خبر:
1392/09/28 11:48
اخبار اعضای پایگاه http://news.miu.ac.ir/
جلسه هم اندیشی و نشست کتاب و کتاب خوانی و آسیب شناسی کتابخانه های جامعه المصطفی در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار گردید.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعه المصطفی، جلسه هم اندیشی و نشست کتاب و کتاب خوانی و آسیب شناسی کتابخانه های جامعه المصطفی با حضور حجت الاسلام و المسلمین مقیمی و  مسئولان کتابخانه های متبوع جامعه المصطفی در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار گردید.

در این جلسه ، حجت الاسلام و المسلمین، فردی معاون پژوهش مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ، ضمن تبریک هفته پژوهش و تاکید رهبر انقلاب بر موضوع کتاب و کتاب خوانی گفت:  وظیفه ما در این عرصه بسیار سنگین است. خود ما در جامعه المصطفی یک رسالت بالایی داریم و آن هم نشر مکتب اهل بیت(علیهم السلام) در سراسر عالم است. همه ما باید در این عرصه تلاش کنیم.

معاونت پژوهش مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ادامه داد: مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ورودی مجموعه جامعه المصطفی است، از همین روی ما هم وظیفه سنگینی داریم چون طلبه هایی که وارد می شوند به خیلی از آداب و رسوم و احکام آگاهی ندارند و آموزش طلاب با فرهنگ های مختلف بسیار سخت است.

وی خاطرنشان کرد: تولید محتوا و پشتیبانی منابع آموزشی کل واحدهای المصطفی در زبان و تمهیدیه بر عهده مرکز ما می باشد. در همین راستا تا کنون حدود 70 جلد کتاب تدوین شده است که  از این حیث در عرصه بین المللی هم دارای جایگاه خوبی هستیم. در بحث نرم افزاری نیز تا کنون 40 نرم افزار را بر اساس متون تهیه کردیم که برای طلاب قابل دسترسی است.

در ادامه این نشست، حجت الاسلام و المسلمین مقیمی، مسئول کتابخانه های جامعه المصطفی با تبریک هفته پژوهش ادامه داد: بحث کتابخانه و بانک اطلاعات و استفاده از نرم افزارهای جدید، از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی در ادامه به مهمترین فعالیتهای این کتابخانه اشاره کرد و افزود: بخشی از کارها مربوط به دیجیتالی کردن تمام منابع کتابخانه ای منشورات برای دانش پژوهان و دانش آموختگان و نیز استفاده از نرم افزارهای نور با لوگوی جامعه المصطفی است. بخش دیگر سیاست گذاری برای ساماندهی کتابخانه هاست، که با بازدیدهای دوره ای که از کتابخانه ها داشته ایم وضعیت را بررسی کنیم تا با آموزش ها و تخصص ها کتابخانه ها را بر اساس آن تجهیز کنیم.

مسئول کتابخانه های جامعه المصطفی ادامه داد: بخش دیگری که در کتابخانه ها دنبال کردیم، بحث آیین نامه جامع است که به عنوان سیاست جامع و به صورت سیاست کلان است. در حقیقت این آیین نامه جامع، ناظر است و آیین نامه های دیگر نباید از چهارچوب این آیین نامه خارج شوند. بحث دیگر شبکه ای کردن برنامه سیمرغ و در حقیقت اجرایی نمودن آن است که ان شا الله به نتیجه نهایی خواهد رسید.  

گفتنی است در این جلسه که کارشناسان کتابخانه های مراکز مختلف جامعه المصطفی حضور داشتند، حاضران به بیان دیدگاه ها و نقاط قوت و ضعف پرداختند و برای جبران نقاط ضعف برنامه هایی در مورد بررسی قرار گرفت.