امسال 330 نفر در مؤسسه امام خمینی پذیرفته می‌شوند

تاریخ خبر:
1393/03/27 10:14
اخبار اعضای پایگاه http://www.rasanews.ir
خبرگزاری رسا ـ مدیر کل امور آموزشی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: امسال در مرحله کتبی 500 نفر از آزمون‌دهندگان پذیرفته شدند که برای دوره حضوری در حال مصاحبه‌ علمی هستند تا 330 نفر از آنان در مراکز یازده‌گانه استانی پذیرش شوند.

حجت‌الاسلام سید جواد حسینی کیا، مدیر کل امور آموزشی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: با توجه به این‌که مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) یک نهاد حوزوی است و بر اساس تعامل بین معاونت آموزش مؤسسه و مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، امتحانات نیمسال دوم حوزه علمیه از تاریخ 24 خردادماه در 28 ماده درسی در این مؤسسه آغاز شده و تا دوم تیرماه ادامه دارد.

وی در ادامه با بیان این‌که امتحانات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) از 17 خردادماه آغاز شد و تا بیست و دوم این ماه ادامه داشت، افزود: امسال 85 کلاس فقه و اصول سطوح عالی در مؤسسه برگزار شد و پیش‌بینی می‌شود سال آینده 100 کلاس فقه و اصول در ساختمان‌های جمهوری اسلامی و پردیسان این مؤسسه برگزار شود.

مدیر کل امور آموزشی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان این‌که بخش عمده‌ای از کلاس‌های برگزار شده در مؤسسه امام خمینی(ره)، به درس‌های تخصصی غیر از فقه و اصول بازمی‌گردد، اظهار داشت: بیش از 2 هزار نفر به صورت حضوری در مقطع کارشناسی مراکز یازده‌گانه استانی این مؤسسه در حال تحصیل هستند.

وی تأکید کرد: 250 نفر در سراسر مراکز استانی کشور مشغول تحصیل حضوری در مقطع کارشناسی ارشد و 160 نفر نیز مشغول تحصیل حضوری در مقطع دکتری هستند.

حجت‌الاسلام حسینی کیا با بیان این‌که تا به امروز بیش از 3 هزار نفر از مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) فارغ التحصیل شده‌اند، ادامه داد: 130 نفر از فارغ ‌التحصیلان این مؤسسه، اعضای هیأت علمی مؤسسه امام خمینی(ره) را تشکیل داده‌اند.

وی با اشاره به آزمون ورودی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تصریح کرد: در مرحله کتبی 500 نفر از آزمون‌دهندگان پذیرفته شدند که برای دوره حضوری در حال مصاحبه‌ علمی هستند تا 330 نفر از آنان در مراکز یازده‌گانه استانی پذیرش شوند.

مدیر کل امور آموزشی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در پایان گفت: همچنین از میان آزمون‌دهندگان قبول شده برای دوره غیر حضوری این مؤسسه، 150 نفر از آنان پس از قبولی در مصاحبه پذیرفته خواهند شد.

شایان ذکر است، حوزه‌های علمیه از دیرباز تاکنون، مسؤولیت پاسداری از کیان اعتقادی جامعه اسلامی را بر دوش داشته‌ و دارند. در همین راستا، علمای دلسوز و آینده‌نگر همواره درصدد ایجاد مؤسساتی بوده‌اند که با تربیت افرادی آگاه به معارف اسلامی و مسایل زمان، ضمن پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه، بـا برداشـت‌هـای نــادرسـت از مفـاهیـم دینـی و گرایـش‌های  انحرافی مقابله کنند.

مـؤسسه آمـوزشـی و پـژوهشـی امام خمینـی از مؤسساتی است که با همین انگیزه پایه‌گذاری شده است. فعالیت‌های این مؤسسه با تأسیس بخش آموزش «مؤسسه در راه حق» شکل گرفت. با توصیه امام راحل(ره) فعالیت‌های بخش آموزش «مؤسسه در راه حق» در سطح وسیع‌تری ادامه یافت و به تأسیس «بنیاد فرهنگی باقرالعلوم(ع)» انجامید.

پـس از رحلت حضرت امام خمینی(ره)، بـا عـنایت‌هـا و حمایت‌های بی‌دریغ مقام معظم رهبری، فعالیت‌های مؤسسه توسعه و ادامه یافت، تا این‌که با کمک‌های مادی و معنوی ایشان، در سال 1374، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، در محل فعلی آن تأسیس شد.

تبیین و به‌کارگیری معارف اسلامی در رشته‌های مختلف علوم انسانی، تربیت محققان صاحب‌نظر در معارف اسلامی و علوم انسانی و دارای صلاحیت علمی لازم برای مقابله با اندیشه‌های انحرافی و التقاطی و تربیت اساتید باتجربه و متعهد به‌منظور تأمین اعضای هیأت علمی حوزه و دانشگاه، مهمترین اهداف مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برشمرده می‌شوند.

گفتنی است، این مؤسسه آموزشی و پژوهشی تاکنون با تربیت بیش از سه هزار دانش‌آموخته در رشته‌های گوناگون علوم انسانی و اسلامی، در مقاطع مختلف تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، و انتشار صدها جلد کتاب گران‌سنگ و ده‌ها نشریه علمی و تخصصی در حوزه‌های گوناگون علوم انسانی و اسلامی،‌ به سهم خود، گام‌های بلندی در بازشناسی و بازآفرینی فرهنگ دینی برداشته است