دومین نشست «ادبیات کودک، تربیت دینی» در قم برگزار می‌شود

تاریخ خبر:
1393/04/02 10:06
اخبار اعضای پایگاه http://www.hadith.net
مدیر تدوین متون ترویجی موسسه دارالحدیث از برگزاری دومین نشست ادبیات کودک، تربیت دینی سوم تیر سال جاری در قم خبر داد.

پایگاه حدیث نت ـ مصطفی پورنجاتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به برگزاری دومین نشست ادبیات کودک، تربیت دینی اظهار کرد: این نشست از سوی معاونت فرهنگی موسسه دارالحدیث با همکاری انجمن قلم حوزه برگزار می‌‌شود. وی با اشاره به هدف از برگزاری این نشست گفت: هدف این نشست بحث، گفت‌وگو و همفکری درباره رابطه آثار مربوط به کودکان و قصه با موضوع تربیت دینی است.

مدیر تدوین متون ترویجی موسسه دارالحدیث عنوان کرد: محورهای شیوه‌های تقویت گرایش‌های فطری کودکان با استفاده از ادبیات،‌ حساسیت‌ها و ظرافت‌های آفرینش ادبی با مضامین دینی برای کودکان و مفاهیم و آموزه‌ها برای هر یک از سنین در این نشست مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: در زمینه این مباحث باید متخصصان روانشناسی و تعلیم و تربیت و کسانی که در زمینه ادبیات کودکان کار می‌کنند، نظر بدهند. پورنجاتی از برگزاری دومین نشست ادبیات کودک، تربیت دینی در روز سه‌شنبه سوم تیر سال جاری خبر داد و افزود: در این نشست محمود پوروهاب به عنوان شاعر برجسته کودکان و نوجوانان و ابراهیم اخوی مشاور کودک و نوجوان به ایراد سخن می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: مخاطب این نشست‌ها نویسندگان کودکان و نوجوانان و کسانی که در حوزه تربیت دینی کودکان فعالیت کنند، هستند. مدیر تدوین متون ترویجی موسسه دارالحدیث با اشاره به تفاوت ادبیات کودک با ادبیات نوجوان گفت: کسانی که در مضامین دینی می‌خواهند خلق اثر کنند باید به ویژگی ادراک کودکان و ساختار ذهنی آنها توجه کنند تا آثارشان قابل خوانده شدن باشد، بنابراین تولید اثر ادبی برای کودک شرایط خاصی دارد و شاید بتوان گفت دشوارتر از تولید یک اثر برای بزرگسالان است. وی با بیان اینکه آشنایی با ساختار ذهن کودکان مهم‌ترین موضوعی است که نویسندگان باید به آن توجه داشته باشند گفت: کودکان پیش از سن هفت سالگی بیشتر مفاهیم تصویری را درک می‌کنند بنابراین کسی که در این حوزه می‌خواهد شعر و قصه بنویسد باید به این نکته توجه داشته باشد. پورنجاتی یادآور شد: کسانی که می‌خواهند در موضوعات تربیتی شعر یا داستان خلق کند باید نسبت به محتوای مطلب اشراف داشته باشند و به عنوان مثال کسی که می‌خواهد قصه دینی بنویسد به طور طبیعی باید زیر نظر کارشناس دینی فعالیت کند و تحقیقات کافی داشته باشد تا اثرش از استحکام و اتقان کافی برخوردار باشد.

دومین نشست ادبیات کودک، تربیت دینی سوم تیر ماه سال جاری ساعت ۱۸ در سالن همایش انجمن‌های علمی حوزه واقع در خیابان جمهوری برگزار می‌شود