آزمون ورودی حوزه‌های علمیه 25 فروردین‌ماه برگزار می‌شود

تاریخ خبر:
1395/11/19 11:06
زمینه های تحصیلی منبع : فارس
معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور گفت: زمان برگزاری آزمون ورودی حوزه‌های علمیه ساعت 9 صبح 25 فروردین‌ماه سال 96 است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رستم‌نژاد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با اشاره به پذیرش طلاب جدید در حوزه‌های علمیه اظهار کرد: زمان ثبت‌نام حوزه‌ها از 10 بهمن‌ماه آغاز شده است و تا 15 فروردین‌ماه سال آینده ادامه دارد، افراد علاقه‌مند می‌توانند با مراجعه به سایت معاونت آموزش حوزه‌های علمیه برای پذیرش در حوزه‌ها ثبت‌نام کنند.

وی ادامه داد: زمان برگزاری آزمون ورودی حوزه‌های علمیه ساعت 9 صبح روز جمعه 25 فروردین سال 96 است و زمان اعلام نتایج این آزمون، 31 اردیبهشت‌ماه سال آینده است، آزمون ورودی حوزه‌ها در سه مقطع پایه هشتم، دیپلم و دانشگاهی برگزار می‌شود.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور افزود: شرایط عمومی داوطلبان پذیرش در حوزه‌ها برخورداری از صلاحیت‌های اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی، اعتقاد و التزام به ولایت فقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، برخورداری از سلامت جسمی و روحی، نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه، تابعیت جمهوری اسلامی ایران و موفقیت در آزمون ورودی و مصاحبه است.

رستم‌نژاد با اشاره به شرایط اختصاصی پذیرش در دوره بلندمدت حوزه‌های علمیه اظهار کرد: از جمله این شرایط می‌توان به قبولی حداقل پایه هشتم دوره اول آموزش متوسطه با حداکثر سن 18 سال اشاره کرد، البته مدت خدمت سربازی هم به حداکثر سن اضافه می‌شود، همچنین داوطلبان دارای مدرک کاردانی و بالاتر نباید هنگام ثبت‌نام بیش از یکسال از فراغت تحصیلی آن‌ها گذشته باشد، از جمله دیگر شرایط پذیرش دوره‌های بلندمدت تعهد تحصیل تمام وقت حداقل تا پایان سطح یک است.

وی ادامه داد: از جمله شرایط اختصاصی پذیرش در دوره پنجساله سفیران هدایت می‌توان به تعهد تحصیل تمام وقت در طول دوره، تعهد خدمت تبلیغی پنجساله در مناطق مورد نیاز، داشتن مدرک تحصیلی دیپلم و حداکثر سن 20 سال اشاره کرد، البته سنوات تحصیلی بالاتر از دیپلم و مدت خدمت سربازی به حداکثر سن اضافه می‌شود.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور افزود: حافظان حداقل یک ششم قرآن کریم یا نهج البلاغه، خانواده‌های شهدا، فرزندان جانبازان، آزادگان و داوطلبان مناطق محروم در پذیرش حوزه‌ها از امتیاز برخوردار هستند، همچنین حافظان کل قرآن کریم برای قبول شدن در حوزه‌های علمیه آزمون کتبی ندارند و قبولی آن‌ها براساس معدل کل آخرین مدرک تحصیلی و مصاحبه است.

رستم‌نژاد با اشاره به تعداد مدارس علمیه در سراسر کشور اظهار کرد: طلاب جدید در سال آینده در حدود 460 مدرسه علمیه در مناطق مختلف کشور پذیرش می‌شوند که از این تعداد بیش از 60 مدرسه، مدارس دوره سفیران هدایت است.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود 18 هزار طلبه جدید در حوزه‌های علمیه سراسر کشور پذیرش شدند و امسال هم پیش‌بینی می‌کنیم که بیش از 15 هزار طلبه جدید را در حوزه‌ها در نقاط مختلف کشور پذیرش کنیم، به بحث کیفیت در این زمینه توجه داریم.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور در پایان خاطرنشان کرد: داوطلبان پذیرش در حوزه‌ها می‌توانند پنج مدرسه علمیه را برای خود انتخاب کنند که براساس نتیجه آزمون کتبی و مصاحبه شفاهی در یکی از مدارس قبول می‌شوند، به طلاب جدید در مدارس علمیه هم خوابگاه داده می‌شود.