پیش نشست نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال، با عنوان «ویژگی و معیار غذای حلال و طیب در سیره رضوی»، در مشهد برگزار می شود.
پیش
نشست نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال، امروز سه شنبه، با حضور
صاحب نظران حوزوی و دانشگاهی، در سالن اجتماعات دانشگاه علوم اسلامی رضوی
برگزار می شود.
در
این نشست رسول کدخدایی، رئیس انجمن علمی علوم و صنایع غذایی شعبه شمال شرق
کشور با موضوع «حلّیت در مسلخ امنیت غذایی مدرن» سخنرانی می کند و سید
سعید اسماعیلی صابر، متخصص طب سنتی به تبیین «ویژگی و معیار غذای حلال و
طیب در سیره رضوی» می پردازد.
پیش
نشست نخستین همایش بین المللی فرآورده های حلال به همت معاونت فرهنگی و
امور دانشجویی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، امروز سه شنبه دهم مردادماه
برگزار می شود