ویژه نامه اینترنتی سید شهیدان انقلاب به روزرسانی شد

تاریخ خبر:
1400/04/07 02:12
تازه های علمی ، پژوهشی ، نشر خبرگزاری نورسافت
همزمان با سالروز شهادت آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش، ویژه نامه اینترنتی سیدِ شهیدان انقلاب در حوزه نت، به روزرسانی شد.

همزمان با فرارسیدن هفتم تیر، سالروز شهادت آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش به دست منافقین کوردل، ویژه نامه اینترنتی سیدِ شهیدان انقلاب در پایگاه اطلاع رسانی حوزه نت، به روزرسانی شد.

بر اساس این گزارش؛ ویژه نامه فوق در 12 سرفصل به موضوعاتی از قبیل "زندگینامه شهید آیت الله دکتر بهشتی (ره)"، "اندیشه های شهید بهشتی(ره)"، "سیره های فردی و اجتماعی شهید بهشتی (ره)"، "شهید بهشتی از نگاه امام و رهبری"، "شهید بهشتی از نگاه خانواده و دوستان" و. .. می پردازد.

وصیت نامه شهید بهشتی، آشنایی با مهم­ترین دیدگاه های شهید بهشتی، آزادی از نگاه شهید بهشتی، شهید بهشتی تراز اصولگرایی، چرایی ترور آیت الله بهشتی، درآمدی بر سیره مدیریتی شهید دکتر بهشتی و. .. از جمله 115 مطلب خواندنی این ویژه نامه اینترنتی به شمار می روند.

در ابتدای این ویژه نامه می خوانیم: "شهید مظلوم آیت الله بهشتی در سال 1307 در یک خانواده روحانی در اصفهان دیده بدنیا گشود. تحصیلات ابتدائی و سطح را در حوزه علمیه اصفهان گذراند و پس از آن رهسپار قم شد. در قم از محضر اساتید بزرگی چون آیت الله بروجردی، آیة الله محقق داماد، امام خمینی و علامه طباطبائی در رشته های فقه، اصول، فلسفه و عرفان کسب فیض کرد. علاوه بر فلسفه اسلامی، فلسفه های مکتبهای فلسفی شرق و غرب را نیز مطالعه کرد تا از این رهگذر علاوه بر اینکه نسبت به آن مکاتب آگاهی و بینش کسب کند به حقانیت فلسفه و عرفان اسلامی نیز پی برد. آشنایی و تسلط او به زبانهای عربی، انگلیسی و آلمانی باعث شد که مستقیما متون اصلی کتب اسلامی و منابع مکتبهای شرقی و غربی را مورد مطالعه و تحقیق قرار دهد.

شهید مظلوم آیت الله بهشتی بزودی در فقه، اصول، فلسفه، عرفان، معارف قرآن، علم حدیث، علم رجال، ادیان، روانشناسی، جامعه شناسی، تاریخ و کتبهای اقتصادی جهان صاحب نظری اندیشمند و توانا شد. یکی از مهمترین و پرثمرترین فعالیتهای شهید بهشتی را باید حرکت او به اروپا و تلاشهای خستگی ناپذیرش برای هدایت نسل جوان مسلمان ایرانی که برای تحصیل به خارج عزیمت کرده بودند نام برد.

شهید بهشتی بنا بر ضرورت و با اصرار مراجع تقلید به هامبورگ سفر نمود تا در مسجدی که توسط مرحوم آیت الله بروجردی بنیان گذارده شده بود و محل تجمع مسلمانان هامبورگ بود، به فعالیت و هدایت و ارشاد پردازد. شهید بهشتی بیش از پنج سال در آلمان بسر برد و در سال 1349 به ایران آمد و ساواک بازگشت مجدد او را به آلمان ممنوع کرد..."