ثبت نام کشوری رقابت علمی نخبگان حوزوی آغاز شد

تاریخ خبر:
1400/05/23 12:21
نشست ها، همایش ها، گردهمایی.. خبرگزاری حوزه
مسئول دبیرخانه رقابت علمی کشوری نخبگان گفت: رقابت علمی طی سه مرحله بین طلاب و دانشجویان علوم دینی در چهار رشته برگزار می شود.


حجت الاسلام ابوالفضل فروتن  با بیان اینکه رقابت های علمی نخبگانی در ۴ رشته فقه و اصول، کلام اسلامی، منطق و فلسفه و ادبیات عرب بین طلاب سراسر کشور توسط حوزه علمیه خراسان برگزار می شود.

وی در ادامه افزود: برای این گونه رویدادها واژه فرانسوی «المپیاد» را به کار می برند که کمیته اجرایی، واژه رقابت علمی نخبگانی را برای آن، بومی سازی و انتخاب کرده است.

حجت الاسلام فروتن با اشاره به ساز و کار رقابت گفت: علاقه مندان تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ وقت دارند که در سایت حوزه خراسان از طریق https://www.hozehkh.com /OneEntry.aspx?entryID=۴۰۸۰۸ نام نویسی کنند که البته طلاب غیرخراسانی باید ابتدا از این طریق https://profile.hozehkh.com/fard/add?returnurl=http://www.hozehkh.com شناسه و رمز برای ثبت نام دریافت کنند.

وی با بیان اینکه منتخبان پس از اخذ یک آزمون کتبی غیرحضوری به مرحله دوم رقابت راه پیدا می کنند، ابراز کرد: اگر شرایط کرونا اجازه بدهد مرحله دوم به صورتی کتبی و حضوری برگزار می شود و نفرات برتر مرحله دوم نیز به رقابت نهایی راه پیدا می کنند که به صورت مصاحبه علمی و شفاهی صورت می گیرد.

دبیر رقابت علمی نخبگام حوزوی اظهار کرد: سعی داریم مرحله سوم هم حضوری برگزار شود اما اگر شرایط کرونایی اجازه نداد مصاحبه علمی مرحله نهایی به صورت مجازی و با قالبی که استعداد افراد را هم شناسایی کند برگزار خواهد شد؛ سعی داریم پس از این رقابت حمایت های لازم از همه استعداد ها صورت گیرد و هر جا بتوانیم افراد مستعد را معرفی می کنیم.

مسئول دبیرخانه رقابت علمی نخبگانی گفت: دانشگاه های رضوی، مفید و شهید مطهری با دبیرخانه این رقابت ها همکاری کرده و همچنین مرکز نخبگان حوزه علمیه و اداره نخبگان مرکز خدمات حوزه های علمیه نیز از این رویداد حمایت می کنند.

وی با اشاره به رضایت و حمایت اساتید و علما از این رویداد یادآور شد: ایده چنین رویدادی از حوزه علمیه خراسان برای اولین بار انجام گرفته و سال گذشته نیز برای طلاب این حوزه برگزار شد که با دوره کنونی، تفاوت های زیادی دارد. می توان گفت دوره امسال با توجه به گستردگی آن، اولین رقابت نخبگانی طلاب و دانشجویان علوم دینی است.

حجت الاسلام فروتن با بیان اینکه پیش بینی می شود در سال آینده علاوه بر چهار رشته فعلی، رشته معارف قرآن نیز افزوده شود، با اشاره به حمایت از نفرات برتر این رقابت علمی گفت: مراکز حوزوی و دانشگاهی، اعلام کردند که نفرات برتر این رقابت را بورسیه می کنند و همچنین اگر کسی استعداد تدریس یا تحقیق را داشت با حمایت دبیرخانه به مراکزی که نیاز به مدرس و محقق دارند، معرفی می شوند.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۰ نفر امتیاز بالایی آوردند و به رتبه اول ۱۰ میلیون تومان و رتبه دوم ۶ میلیون تومان و رتبه سوم سوم ۴ میلیون تومان به همراه بُن خرید کتاب اهدا شد.

حجت الاسلام فروتن در پایان با اشاره به تلاش دبیرخانه به منظور حمایت از طلاب برگزیده، عنوان کرد: از تمامی ظرفیت ها تا حدتوان برای حمایت از طلاب مستعد و نخبه استفاده خواهیم کرد.