حجت‌الاسلام ‌والمسلمین طلوع درگذشت / + متن گفتگویی با ایشان: تاکنون از سهم امام استفاده نکرده‌ام...

تاریخ خبر:
1391/10/26 12:48
اخبار اعضای پایگاه http://basiratnews.com
حجت‌الاسلام ‌والمسلمین شیخ خلیل طلوع از روحانیون برجسته و خیّر مشهد مقدس روز گذشته درگذشت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بصیرت ، مراسم تشییع پیکر این عالم ربانی صبح امروز در مشهد مقدس برگزار شد و پس از اقامه نماز توسط حجت‌الاسلام ‌والمسلمین سید جعفر طباطبایی در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد .

پایگاه اطلاع رسانی بصیرت ارتحال این عالم ربانی را بیت محترم طلوع و فرزندان ایشان تسلیت عرض می کند.
متن ذیل برگرفته شده از گفتگوی خبرگزاری ایکنا با ایشان می باشد:
حجت‌الاسلام‌والمسلمين «خليل طلوع» از شاگردان، نزديكان و همراهان مرحوم حاج آقا علی‌‌اصغر عابدزاده در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب، درباره مرحوم عابدزاده گفت: مرحوم عابدزاده به دفعات اين جمله را تكرار می‌كردند كه در انجام كارها مشورت كنيد و در صورتی كه انجام كار به مصلحت شما بود توكل به خدا كنيد و رمز موفقت مرحوم عابدزاده توكل ايشان به خدا بود.
طلوع افزود: من از كلاس ششم ابتدايی به بعد درس عربی را شروع كردم و شب‌ها در مدارس مرحوم عابدزاده عربی می‌خواندم و روحانی شدن من از عسگريه كه از بناهای مرحوم عابدزاده است شكل گرفت، درس خواندن من با كار توأم بود و بعدها هم خودم مشغول تدريس در كلاس‌های شبانه مهديه(از بناهای ساخته شده توسط مرحوم عابدزاده) شدم.
وی تصريح كرد: من از طريق مجالس و شركت در كلاس‌های قرآن مرحوم عابدزاده و تحصيلی‌ در مدارس ايشان با حاج آقا عابدزاده آشنا شدم و در سخنرانی‌ها و مجالس ايشان شركت مستمر داشتيم همچنين برای تداركات جشن‌های نيمه شعبان مهديه كمك می‌كردم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمين طلوع عنوان كرد: مديريت مرحوم عابدزاده موفقيت چشمگير ايشان را به دنبال داشت تا جايی كه آيت‌الله «بروجردی» در اين باره گفته بودند من از مشهد به خاطر حضور حاج آقا عابدزاده مطمئن هستم و خيالم راحت است.
وی افزود: حاج آقا در ساخت بناها بسيار فعال بودند و دقت داشتند و با وجود محدوديت‌های آن زمان ديدن اين بناها در اين روزها نشان‌دهنده معماری دقيق و درست اين بناها است كه گويی تازه ساخته شده‌اند.
وی در پاسخ به اين پرسش كه ارتباط مرحوم عابدزاده با روحانيون و علمای زمان چگونه بود، اظهار كرد: بسيار ارتباط خوبی داشتند و در وفيات، اعياد و جشن‌های نيمه شعبان علما و بزرگان در مراسم سخنرانی مرحوم عابدزاده شركت می‌كردند و ايشان بسيار به علما احترام می‌گذاشتند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمين طلوع در ادامه افزود: من از مرحوم پدرم و حاج آقا عابدزاده توصيه داشتم كه از سهم امام مصرف نكنم و تاكنون هم از سهم امام استفاده نكرده‌ام و توأم بودن درس و كارم را يك نعمت الهی می‌دانم.
وی افزود: مرحوم عابدزاده علاوه بر آموزش قرآن و ساخت بناها در فعاليت‌هايی چون كمك‌رسانی به زلزله‌زدگان شركت داشتند و در زمينه جمع‌آوری كمك‌های مردمی بهترين خدمات را داشتند.
وی تصريح كرد: به خاطر دارم پيش از ظهرها در دفتر عسگريه به همراه شش نفر از دوستان از جمله «رضا روغنی و محمد باقريه» در خدمت حاج آقا عابدزاده بوديم و ايشان تفسير «مجمع البيان» را باز و شروع به تجزيه و تركيب می‌كردند و معتقد بودند كه اين كار ضمن مباحثه و مطالعه، يادآور گذشته‌ها است.
اين شاگرد مرحوم عابدزاده درباره شيوه تدريس ايشان، تأكيد كرد: مرحوم عابدزاده بسيار به تفسير قرآن كريم علاقه‌مند و به آموزش قرآن اهميت می‌دادند و به معنای واقعی خدمت‌رسان مردم بودند و اين 84 شعبه انجمن پيروان قرآن گويای علاقه مرحوم عابدزاده به ترويج فرهنگ آموزش قرآن كريم بوده است و تمام وقت مرحوم عابدزاده صرف خدمت‌رسانی به مردم و ساخت بناها می‌شد و در نتيجه تأليفی از ايشان به جا نمانده است. حاج آقا عابدزاده تأسف می‌خوردند كه اگر بيشتر درس می‌خواندند بسيار پيشرفت می‌كردند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمين طلوع در پايان يادآور شد: به خاطر دارم سال 43 مكه مشرف شدم و هنگام پياده شدن از هواپيما حاج آقا عابدزاده را ديدم و توصيه‌ خوبی به من كردند و گفتند لا اله الا الله اثبات خدا و نفی الهه‌های ديگر است و اين درس بسيار جالب و به يادماندنی برای من بود.