رسالت علماء احیای مراحل فراموش شده دین است

تاریخ خبر:
1401/11/16 02:13
مطالب آزاد خبرگزاری شفقنا
حضرت آیت الله جوادی آملی درباره رسالت علماء و طلاب بیان داشتند: رسالت علماء خصوصا در عصر حاضر، احیای مراحل فراموش شده دین است.

در سالروز میلاد امیرالمومنین علی علیه السلام مراسم عمامه گذاری جمعی از طلاب حوزه های علمیه به دست آیت الله العظمی جوادی آملی برگزار شد.

حضرت آیت الله جوادی آملی در سخنرانی خود ضمن تبریک و تهنیت ولادت امیرالمومنین علی علیه السلام، بیان داشتند: امیرالمومنین علی علیه السلام قرآن ناطق است و شناخت اهلبیت مقدور خیلی از ما نیست!

ایشان درباره رسالت علماء و طلاب بیان داشتند: رسالت علماء خصوصا در عصر حاضر، احیای مراحل فراموش شده دین است.

آیت الله جوادی آملی بیان داشتند: وظیفه حوزه ها و علماء این است که بدانند هر جا امنیت هست به هدایت قرآن کریم بوده است و اگر در جهان یک سلسله بی ادبی هایی نسبت به قرآن و سایر معارف دین می شود چون این افراد خواب هستند و شاید الان یک سری رویاهایی در عالم خواب داشته باشند اما در عالم واقعیت دستشان خالی است، و وظیفه علماء و شما این است که جامعه جهانی را زنده کنید تا با معارف قرآن و اهلبیت عصمت و طهارت آشنا شوند.

ایشان ادامه دادند: دستور ائمه خصوصا امیرالمومنین این است که بیدار شوید! آیا زمان آن نرسیده که این سوال را پاسخ دهید که ما از کجاییم و به کجا می رویم؟!

آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه انسان موجودی ابدی است و برای موجود ابدی کالای ابدی لازم است، اظهار داشتند: قرآن کریم به جوامع بشری می گوید شما مثل یک درخت نیستید که بعد از مدتی بپوسید و هیزم شوید و تمام! بلکه مانند پرنده ای هستید که از قفس آزاد می شوید، بدانید مرگ پوسیدن نیست بلکه از پوست به در آمدن است، مرگ نشاط آور و فرح بخش است نه حزن آور، این مشکل جامعه بشری است که به فکر این نیستند که مرگ به چه معناست، وظیفه حوزه و علمای حوزوی، بیدار کردن مردم و زنده کردن جامعه است.

ایشان بیان داشتند: قرآن جهان را تفسیر کرد، انسان را تفسیر کرد و پیوند این دو را تشریح کرد، این قرآن حیات بخش است و لذا در سوره انفال هست که ما آمدیم شما را زنده کنیم یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اسْتَجیبُوا لِلّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذا دَعاکُمْ لِما یُحْییکُمْ.

آیت الله جوادی آملی سپس ادامه دادند: طالبان علوم الهی وقتی وارد درس می شوند، باید بدانند که بر روی پر ملائکه قدم گذاشتند، ملائکه پرهای خودشان را زیر پای علماء و محققان علوم الهی می گسترانند تا علماء روی این پر بنشینند و فرشته خوی شوند و اگر نتوانند فرشته خوی شوند، حق حوزه را ادا نکردند.